Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Italian Muscle

    12/9/2019

    Στο εσωτερικό του νέου Fiat 500X Sport είναι λίγες οι διαφορές από το απλό μοντέλο. Καταρχάς το τιμόνι είναι δερμάτινο με κόκκινες ραφές, ενώ υπάρχει δυνατότητα να ντυθεί όλο το ταμπλό (κατόπιν παραγγελίας) με δέρμα Alcantara.



    Ο εξοπλισμός βέβαια του αυτοκινήτου είναι αρκετά ικανοποιητικός με αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα blind spot, adaptive cruise control και σύστημα ενεργής προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας. Στο ταμπλό φιλοξενείται μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών, με σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Uconnect, και συνδεσιμότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.
     


    Το νέο Fiat 500X Sport θα το βρεις με δυο διαφορετικού τύπου κινητήρες. Αρχικά προσφέρεται με τον βενζινοκινητήρα 1,3 Τurbo FireFly σε δύο εκδόσεις ισχύος με 120 και 150 άλογα καθώς επίσης και με δύο turbo diesel 1,3 λτ. και 1,6 λτ. με απόδοση 95 και 120 ίππων, αντίστοιχα.



    Για τη μετάδοση της κίνησης προσφέρονται το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT. Η Ιταλική βιομηχανία υποστηρίζει πως η έκδοση με τον κινητήρα 1.3 Τurbo FireFly 150 ίππων έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις. Νέα ρύθμιση στο σύστημα διεύθυνσης βοηθά το Ιταλικό SUV να έχει πιο άμεση απόκριση και πληροφόρηση, ενώ αλλαγές έγιναν και στην ανάρτηση όπου τοποθετήθηκαν αμορτισέρ τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping) για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, ευελιξία και ασφάλεια.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ